You Again

Tegenslag voor Kristen Bell in You Again

Paramount - vrijdag 1 juli om 22:10

© Disney Enterprises, Inc. Foto: Mark Fellman
In de komedie You Again ontdekt een jonge vrouw dat haar broer gaat trouwen met een oude bekende van haar. Iemand die ze liever niet had gekend.

Altijd spannend: het moment dat je de nieuwe liefde van je broer of zus gaat ontmoeten. Voor Marni (Kristen Bell) zeker: ze gaat niet zomaar de vriendin van haar broer ontmoeten, het is meteen zijn verloofde.

You Again

Waarom het zo lang heeft geduurd voordat Marni de verloofde van Will (James Wolk) kon ontmoeten, doet er niet zo toe. Nu gaat het gebeuren.

Als ze de vrouw in kwestie voor het eerst ziet, is dat een grote schok. Wills aanstaande is Joanna (Odette Annable), het meisje dat haar op de middelbare school het leven jarenlang zuur maakte.

Joanna doet in You Again poeslief, maar Marni weet wel beter. Ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Joanna’s ware aard naar boven komt.

Als Will ziet hoe gemeen ze echt is, zal hij vast niet meer met haar willen trouwen.

Betty White

Komiek Betty White heeft ook een rolletje in You Again. En dat is nog niet alles.

Hoofdrolspeelster Kristen Bell vertelde tijdens een interview in The late show with Craig Ferguson dat White al haar stunts zelf had gedaan. Dat is nogal wat: Betty White was 88 toen de film verscheen.

Meer over