You, me & my ex

Realityserie You, Me & My Ex debuteert op TLC

TLC - dinsdag 12 april om 21:30

© drive.google.com
Hoewel ze een relatie hebben, hebben de Amerikanen in de nieuwe realityserie You, Me & My Ex een hechte band met hun ex. Misschien iets te hecht: Lisa worstelt nog altijd met de breuk en Jerry woont zelfs nog steeds samen met zijn ex.

Hoe dichtbij is 'te dichtbij' als het gaat om vrienden blijven met je ex? Dat is de vraag die centraal staat in de nieuwe TLC-reeks You, Me & My Ex. Deze realityserie volgt vijf stellen bij wie de ex van een van de twee nog altijd een grote rol in hun dagelijkse leven én relatie speelt. Kijkers krijgen inzicht in de meest ongemakkelijke momenten, maar ook in zowel de voordelen als de uitdagingen waarmee deze koppels dealen.

You, Me & My Ex

Natuurlijk kan ook deze realityserie niet zonder drama. Kijkers zullen er namelijk getuigen van zijn hoe een stel hun geloften hernieuwt, hoe twee exen bijpassende tatoeages nemen en hoe een voormalig paar samenwoont samen met zijn nieuwe liefde. Zullen deze paren in staat zijn om een derde in hun relaties te jongleren - of zal het verleden de kop opsteken en te veel worden om te hanteren?

Meer over