Youp.

Cabaretier Youp van 't Hek opnieuw in het zonnetje

NPO 1 - zaterdag 25 juni om 22:25

© BNNVARA
In 2020 mocht Youp van 't Hek zijn allerlaatste oudjaarsconference houden. Collega's als Herman Finkers, Jochem Myjer en Brigitte Kaandorp zetten hem daarom vandaag opnieuw in het zonnetje in deze herhaling van Youp. Ze vertellen wat de cabaretier voor hen betekent.

In 2020 speelde Youp van 't Hek zijn tiende en tevens allerlaatste oudjaarsconference. Een mooie reden voor collega's hem in het portret Youp. eens goed in het zonnetje te zetten. Aan het woord komen onder anderen Herman Finkers, Jochem Myjer en Brigitte Kaandorp. Zij vertellen wat ze van Youp hebben geleerd en welke fragmenten hen het meest zijn bijgebleven. 

Youp van 't Hek

Inmiddels Youp van 't Hek bezig met zijn afscheidstournee door Nederland en Vlaanderen. In 2024 zal de dan zeventigjarige veteraan voor de laatste keer op de bühne staan. Mocht Van 't Hek daarna niet weten wat hij moet met zijn vrije tijd, kan hij nog altijd inspiratie uit zijn eigen boek halen. In februari bracht hij Een zee van tijd uit, een handboek met tips en wijsheden voor gepensioneerden. 

Meer over