Your honor

Nieuwe misdaadreeks met Bryan Cranston uit Breaking Bad begint

NET 5 - woensdag 24 maart om 20:30

© https://medien.sky.de/
Acteur Bryan Cranston speelt rechter Michael Desiato, de hoofdpersoon in deze nieuwe tiendelige misdaadserie. Hij heeft een smetteloze reputatie, maar zet zijn carrière op het spel wanneer hij een grote fout van zijn zoon probeert te verdoezelen.

Ook mensen met een smetteloze reputatie werken zich weleens in de nesten. Michael Desiato (Bryan Cranston, Walter White uit Breaking bad) bijvoorbeeld, de hoofdpersoon in de tiendelige misdaadserie Your honor. Hij is een respectabele rechter en leidt een zorgeloos bestaan. Totdat zijn zoon Adam (Hunter Doohan) betrokken raakt bij een verkeersongeluk en doorrijdt.

Dat was geen verstandige keuze, en dat geldt ook voor de beslissing die zijn vader neemt als hij hoort wat er is gebeurd. Hij wil zijn zoon beschermen door bewijsmateriaal te laten verdwijnen. Maar hoe kom je daarmee weg als de vader van het slachtoffer een machtige crimineel is? Die rust niet voordat hij weet wie zijn zoon heeft gedood, en dus zijn de rapen gaar in deze dubbele aflevering.

Meer over