Ziggo Sport race café

Ziggo Sport Race Café (voor en nabeschouwing)

Ziggo Sport - zondag 24 juli om 17:00

© Ziggo Sport

De gezelligste race-kroeg van Nederland opent zijn deuren! In het Race Café blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken. Vaste gasten als Robert Doornbos, Rob van Gameren, Olav Mol en Jack Plooij schuiven elke week aan bij presentator Rob Kamphues om alles te bespreken wat de racesport zo mooi maakt.

De traditionele analyses van voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos en zijn rondje over het circuit in de sim zijn vaste prik, net als de leukste social-posts die uit de hoge hoed van Rob van Gameren komen. Op de zondag van een Grand Prix schuift dé stem van de Formule 1 aan: Olav Mol. Samen met ervaren pitreporter Jack Plooij schijnt hij zijn licht vanuit een andere invalshoek op de sport.

Grand Prix van Frankrijk

Dit weekend reist het circus der Formule 1 af naar Frankrijk voor een knetterende race. Max Verstappen was vorig jaar de beste op het Circuit Paul Ricard. Dat kunstje zal hij dit weekend maar wat graag herhalen, tijdens de 90ste editie van de GP van Frankrijk!

Ziggo Sport Race Café

Het Ziggo Sport Race Café zie je elke vrijdagavond om 22:30 uur op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select) en in Formule 1 race-weekenden met een voor- en nabeschouwing op de zondag. Dit weekend is dat om 14:00 uur met de voorbeschouwing en zijn we om 17:00 uur terug in de studio met de samenvatting van de race en de nabeschouwing.

Meer over