Zin in morgen

Een blik op de wonderen van het leven in Zin In Morgen

NPO 2 - zaterdag 28 mei om 19:17

© KRO-NCRV
Levensbeschouwelijk tv-magazine dat met andere ogen leert kijken naar het leven van alledag. Onder andere kunstenaars, filmmakers en onderzoekers vertellen in Zin In Morgen hoe zij stilstaan bij het moois dat soms ongemerkt voorbijgaat.

Wel kijken, maar niet zien. In de drukte van alledag, gaat soms veel moois ongemerkt voorbij. In het nieuwe magazine Zin in Morgen vertellen onder andere kunstenaars, onderzoekers en filmmakers hoe zij juist stilstaan bij de schoonheid van het alledaagse. Wat is belangrijk? Waaruit put je kracht? Hoe ga je om met tegenslag? Hoe blijf je trouw aan je principes? Deze vrije geesten geven een inkijkje in hun 'heiligdom' om de kijker te inspireren.

Kim-Lian van der Meij

Annemiek Schrijver, Kim-Lian van der Meij, Thomas Cammaert en Stef Bos verzamelen de verhalen en gedachten door met hen in gesprek te gaan. Eindredacteur Siety Boerhave zegt over het nieuwe programma: "We hopen dat mensen door het programma in positieve zin geraakt worden door de kleine en grote wonderen van het leven."

Meer over