Nieuw zomeravondprogramma

Zomer Met Art komt eraan!

De zomer van 2019 wordt vanaf maandag 17 juni nog leuker. Dan begint Art Rooijakkers aan een nieuw avontuur bij RTL 4. Iedere werkdag presenteert hij Zomer met Art, een zomeravondprogramma zoals we die nog niet eerder zagen.

Art Rooijakkers maakt zijn nieuwe programma vanuit een strandtent in dierentuin Artis. Dat is op zich al leuk, maar hij krijgt ook nog iedere week gezelschap van een co-host. Mocht je het dus niet zo hebben op Art, dan kun je altijd kijken naar zijn 'zomerdates' Merel Westrik, of Ellie Lust of Gert Verhulst. Kortom, voor ieder wat wils. In de eerste week is de zomerdate van Art, Evi Hanssen! 

Bram en Gwen

En zelfs dan is het nog niet gedaan met de pret. Verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten kijken in het land hoe Nederland de zomer beleeft en de huisband onder leiding van Marcel Fisser speelt zomerhits met bekende zangers en zangeressen. 

Zomeravond 

Art laat weten dat hij hoopt op het zwoele zomeravondgevoel: „De zomer is mijn favoriete seizoen; barbecue, t-shirt, hangmat, zwemmen en sproeten in mijn gezicht. De zon schijnt, alles lijkt wat relaxter. Ik kijk er naar uit om dat gevoel vast te pakken en te vertalen naar een fijn dagelijks zomeravond-programma om de dag mee af te sluiten. Zeker omdat ik dat niet alleen doe, maar elke week met iemand anders! Een zomer vol wisselende contacten; als puber droomde ik daar al van...”

Zomer met Art, vanaf maandag 17 juni om 22.30 uur op RTL 4

Advertisement

Meer over: