Zoolander 2

Ben Stiller en Owen Wilson zijn terug als Zoolander en Hansel

Com. Centr. - vrijdag 17 september om 22:13

© https://www.rtsmedias.ch/
In dit vervolg op Zoolander maken ex-modellen Derek Zoolander en Hansel een comeback in de modewereld.

Vijftien jaar geleden keerden de mannelijke supermodellen Derek Zoolander en Hansel de modewereld de rug toe. Ze werden langzaam maar zeker een beetje te oud om nog modellenwerk te kunnen doen.

Zoolander 2

Toch keren Hansel (Owen Wilson) en Zoolander (Ben Stiller) in Zoolander 2 terug op de catwalk. Met een goede reden. Valentina Valencia (Penélope Cruz) vraagt het duo namelijk om weer aan het werk te gaan. Valentina was vroeger ook model; tegenwoordig werkt ze voor de 'modepolitie' van Interpol. Er loopt een seriemoordenaar rond die het gemunt heeft op de mooiste mensen ter wereld. De slachtoffers sterven allemaal met de beroemde 'Blue Steel'-blik op hun gezicht. Wie kan Valentina beter helpen hem in de kraag te vatten dan Derek, de uitvinder van die blik? Derek en Hansel moeten wel even flink wennen nu ze weer aan het werk gaan. In de afgelopen vijftien jaar is de modewereld behoorlijk veranderd.

Ben Stiller

Hoofdrolspelers Ben Stiller en Owen Wilson kondigden Zoolander 2 in stijl aan. De twee liepen als Derek Zoolander en Hansel mee in een modeshow. Eddie Murphy aasde lange tijd op een rolletje in dit vervolg op Zoolander. Hij werkte zelfs aan zijn eigen Blue Steel-achtige pose: Black Iron. 

Meer over