Zussen

Alles wat je moet weten over de nieuwe Omroep MAX-serie Zussen

NPO 1 - woensdag 3 april om 20:34

© Elmer van der Marel MAX
In de nieuwe dramaserie Zussen ontdekt boerendochter Rolinde (Joy Delima) na de dood van haar vader dat ze nog twee halfzussen heeft die net als zij de boerderij erven. Dat blijkt pas een van vele familiegeheimen te zijn.

Boerendochter Rolinde (Joy Delima) wist niet beter dan dat ze het enige kind was van Johan (Huub Stapel). Dit overzichtelijke wereldbeeld raakt ruw verstoord als haar vader op mysterieuze wijze omkomt in de openingsaflevering van de nieuwe dramaserie Zussen. Veel tijd om te rouwen is er niet, want er staan onverwacht twee vrouwen op de stoep die beweren dat Johan ook hun vader is.

Lees ook: Zien: Eerste beelden dramaserie Zussen beloven veel spanning en intriges 

Fockeline Ouwerkerk en Melody Klaver

Al snel blijkt dat Nienke (Fockeline Ouwerkerk) en Faya (Melody Klaver) inderdaad haar halfzussen zijn. Sterker nog: Johan heeft zijn boerderij ook aan hen nagelaten. De vrouwen zitten met elkaar opgescheept en proberen met hulp van oma Saar (Olga Zuiderhoek) te ontdekken wie hun vader nu echt was. Maar Johans markante verleden is slechts een van de vele familiegeheimen.

Wanneer is Zussen op televisie te zien?

Zussen is vanaf woensdag 3 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij MAX op NPO1. Liever in één keer kijken? Schakel dan vanaf die datum over naar NPO Plus of NLZiet.

Meer over