Zwaar Verliefd! 2

Blijven Barbara Sloesen en Jim Bakkum bij elkaar in romcom Zwaar Verliefd! 2

RTL 8 - woensdag 1 november om 20:28

© Pief Weyman / Dutch FilmWorks
Nu dierenarts Isa en haar hunk Ruben gaan samenwonen, ligt de realiteit van een ‘serieuze’ (lees: voorspelbare) relatie op de loer. Hoe gaan ze het leuk houden? Dat zie je in Zwaar Verliefd! 2

Sinds de eerste film in 2018 is het dik aan tussen dierenarts Isa (Barbara Sloesen) en haar knappe timmerman Ruben (Jim Bakkum).

Zwaar Verliefd! 2

Er lijkt geen vuiltje aan de lucht. In deze film wonen Isa en Ruben namelijk inmiddels samen en zijn ze nog dolverliefd. Maar helaas gebeurt het onvermijdelijke: ze komen terecht in de dagelijkse sleur van het leven en raken opgeslokt door al hun andere verplichtingen.

Dit is dan ook de reden dat Isa, ondanks haar verliefdheid op Ruben, een oogje krijgt op haar nieuwe collega, de aantrekkelijke Hugo (Frederik Blom). Ondertussen speelt er in het leven van Ruben ook een hoop als hij een zeer aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt, bij zijn ex Marleen (Sarah Chronis). Weten Isa en Ruben elkaar desondanks te vinden? 

Chantal van Gastel

Zwaar Verliefd! 2 is een verfilming van Zwaar Beproefd!, een chicklitroman van Chantal van Gastel. De boekenreeks heeft ook nog een derde deel, Zwaar Verguld!, maar een derde Zwaar Verliefd!-film is nog niet aangekondigd.

Voor fans van Van Gastel is er toch nog genoeg leuks: Ik wist het is in 2022 verfilmd en op haar website heeft ze aangekondigd dat ook van Vaarwel Roscoe een film gemaakt zal worden.

Meer over