Blinded

Zeiltochtje met een oude vlam in Zweedse serie Blinded

NPO 3 - zaterdag 28 januari om 20:43

© http://image.tv4.se
Peder nodigt in deze aflevering van Blinded Bea uit voor een zeiltochtje met zijn zoon. Hij heeft nog steeds gevoelens voor de journalist, maar is ook bang dat ze ontdekt dat zijn werkgever BIAB nauwe banden heeft met de schimmige kredietverlener Easy.

Toen Bea Farkas (Julia Ragnarsson) en Peder Rooth (Matias Varela) elkaar weer terugzagen in Blinded ging dat gepaard met gemengde gevoelens.

Julia Ragnarsson en Matias Varela

In het eerste seizoen van de Zweedse serie hadden de journalist en de bankdirecteur een romance, die tot een abrupt einde kwam toen Peder door Bea’s onthullingen in de cel belandde. Toch is er nog altijd een vonk en als Peder samen met zijn zoon Hampus een zeiltochtje plant, vraagt hij Bea om mee te gaan.

Blinded

Op het water ontdekt hij dat zij weet dat zijn werkgever nauw samenwerkt met de verdachte kredietverstrekker Easy. Uit angst dat het net zo zal lopen als de vorige keer gaat Peder op zoek naar manieren om Bea terug te laten fluiten. Dan ontdekt hij iets dat hij kan gebruiken om haar onder druk te zetten.

Meer over