The Final Farewell

Afscheidsconcert The Streamers trekt 1,7 miljoen kijkers

30 mei 2021 10:33 | muziek | Door Faye Heijnis

© The Streamers
Het zit erop voor The Streamers. Zaterdagavond nam de gelegenheidsformatie, met misschien wel de meeste Nederlandse artiesten in één band ooit, afscheid vanuit De Kuip in Rotterdam. 

Het afscheidsconcert trok 1,7 miljoen kijkers, laat een woordvoerder weten aan RTL Boulevard. Meer dan het eerste The streamers-concert vanuit Carré in Amsterdam, dat 1,2 miljoen kijkers trok. En op Koningsdag keken er maar liefst 2,5 miljoen kijkers naar de livestream van het concert vanaf Paleis Noordeinde. 

Trots op The Streamers 

Op Twitter wordt volop nagenoten van de optredens van onder anderen Maan, Snelle, Miss Montreal, Ronnie Flex, André Hazes, Suzan en Freek, Roel van Velzen, Nick en Simon, Typhoon en Kraantje Pappie. En mocht je het niet gezien hebben, dan voorziet menig Twitteraar je graag van een terugblik. Van het duet tussen Sanne en Maan tot Andre Hazes' gouden microfoon. Of The streamers nog eens terugkeren? Met de versoepelingen die komen, lijkt dit toch echt het defectieve afscheid te zijn. Maar wie weet, als we hard genoeg smeken... 

Meer over