Ali B maakt nieuw seizoen Op Volle Toeren

27 november 2015 13:30 | muziek | Door Televizier

© Merlijn Doomernik - TROS

Ali B Op Volle Toeren krijgt een vijfde seizoen. De rapper is al begonnen met de voorbereidingen en zegt dat er 'internationale namen' voorbijkomen.

Ali B is bezig met een nieuw seizoen Ali B Op Volle Toeren. "Ik weet niet of ik het mag zeggen," zuchtte de rapper in de Coen en Sander Show toen de dj's ernaar vroegen. Maar even later bevestigde hij dat er een vijfde seizoen op stapel staat. "Dat gaat gebeuren."

Armand

In Ali B Op Volle Toeren koppelt Ali telkens een bevriende rapper aan een Nederlandstalige artiest. De rapper maakt dan een remake van een hit van die artiest, en andersom. In eerdere seizoenen kwamen in het programma al grootheden voorbij als Willeke Alberti, Armand, Henny Vrienten en Anita Meyer.

Internationale namen

"Zijn er nog wel genoeg oudgediende zangers over?" vraagt Sander Lantinga zich af. Ali B geeft aan dat hij ook zijn bedenkingen had. "Toen we het erover hadden of we nog een seizoen zouden doen, twijfelde ik er ook over. Maar ik heb nu namen voorbij zien komen, waarvan ik denk: er kan makkelijk nog een seizoen en misschien zelfs twee." Welke zangers hij op het oog heeft, wil hij niet zeggen. Wel verklapt hij dat er ook 'internationale namen' bij zitten.

Lees ook:
Ali B blij met spanning tussen Anouk en Marco Borsato in The Voice

Meer over