Arjen Lubach onthult: ik ben al een jaar stiekem dj in THE GALAXY

Arjen Lubach blijkt onderdeel te zijn van het succesvolle dj-duo THE GALAXY. Al een jaar lang produceert de VPRO-ster in het geheim trap-muziek, samen met Sacha Harland.

In een video op Twitter verklapt Arjen dat hij en Sacha al die tijd schuilgingen achter de maskers van THE GALAXY. Als dj-duo brachten ze in 2015 de Bass Country Club EP uit bij label Barong Family, opgericht door het beroemde Nederlandse dj-collectief Yellow Claw.

Dit weekend staat THE GALAXY op festival Tomorrowland Dreamville in België. Beluister hieronder hun nummer Waiting for U:

Justified

Vorig jaar onthulde 3FM-dj Domien Verschuuren al dat Arjen Lubach de man was achter het dancenummer Justified (Sunrise Funk). Dat bracht de VPRO-presentator uit onder de artiestennaam Hartebees, omdat hij niet wilde gezien worden als "zo'n soapie die opeens dj wordt".

Jelle

Jaren terug, in 2001, scoorden Arjen en zijn goede vriendin Janine Abbring een hit met het nummer Jelle, een parodie op de Eminem-track Stan. Deze single brachten ze uit als het duo Slimme Schemer ft. Tido.

Meer over:

Reageren