Ruzie?

Armin van Buuren en AVROTROS kissebissen over ESF-inzending

16 juni 2023 14:11 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Armin van Buuren is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de Nederlandse selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. De deejay zegt erg slecht te zijn behandeld, terwijl omroep AVROTROS beweert dat het allemaal wel meevalt.

Armin laat aan Shownieuws weten dat hij samen met Jaap Reesema een nummer inzond waarmee ze op het ESF wilden verschijnen. "Ik heb een tijdje geleden een inzending gedaan en ben op zo'n bizarre manier behandeld eigenlijk... ben niet eens teruggebeld", zo beweert hij.

"Uiteindelijk waren wij het niet, oké. Maar wij moesten dan iemand bellen om erachter te komen dat wij het niet waren geworden. Dat is heel raar, terwijl zij volgens mij heel graag wilden dat ik het deed", doelt Armin op het feit dat hij eerder zou zijn gepolst voor deelname.

AVROTROS reageert

Het ANP sprak met omroep AVROTROS voor een reactie. Een woordvoerder liet optekenen dat er weldegelijk terugkoppeling is geweest richting het 'kamp-Armin'. "Destijds is zijn management op de hoogte gesteld door Eric van Stade (directeur AVROTROS, red.). We denken dat het berust op een misverstand."

Meer over