Zakdoekjes erbij

AVROTROS deelt eerste beelden van Beste Zangers Kika Special

2 december 2022 09:08 | muziek | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Op donderdag 8 december komt AVROTROS met een bijzondere KiKa-special van Beste Zangers. De omroep heeft daarom nu alvast de eerste beelden gedeeld.

Zakdoekjes zullen geen overbodige luxe zijn.

Beste Zangers

Het AVROTROS-programma Beste Zangers sluit al seizoenen lang af met een aflevering waarin de BN'ers hun samenzang laten horen. En precies dat gegeven brengen ze nu ook terug in de special. Het zijn namelijk Jaap ReesemaMaria FiselierHenk PoortTania KrossTabitha en Glen Faria die zich - onder toeziend oog van presentator Jan Smit en hoofdgast Anita Meyer - wagen aan een prachtig duet om zo aandacht te vragen voor KiKa en alle kinderen die te maken hebben met kanker. 

Stichting Kinderen Kankervrij

Naast muziek zal er op deze avond ook aandacht zijn voor persoonlijke verhalen. Niet van de BN'ers zelfs maar wel van kinderen en ouders die te maken hebben met deze ernstige ziekte. Zo gaan Glen Faria, Maria Fiselier en Tabitha alledrie langs bij een gezin waarbij kinderkanker onderdeel van hun leven is of is geweest. Het doel hiermee is natuurlijk dat er zo veel mogelijk wordt gedoneerd aan dit goede doel.

Eerste beelden

Ben je nu benieuwd wie muzikaal hun krachten bundelen? Uit de eerste beelden - die je hieronder kunt zien - blijkt al dat onder meer Tania Kross en Henk Poort hun krachten bundelen net als Tabitha en Henk Poort. Jaap Reesema brengt solo zijn hit Grijs ten gehore en daarbij houdt niet iedereen het droog.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Beste Zangers KiKa Special is 8 december om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over