Binnenkort op de buis

AVROTROS zendt webserie Beste Zangers: Thuis Bij alsnog uit

20 juni 2023 10:38 | muziek | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Als je enorm hebt genoten van het afgelopen seizoen van Beste Zangers, moet je goed opletten. AVROTROS zendt namelijk binnenkort de (voorheen exclusief online) spin-off Beste Zangers: Thuis Bij alsnog op televisie uit.

In deze serie gaat Karsu Dönmez langs bij de kandidaten van vorig seizoen.

Beste Zangers: Thuis Bij

Het afgelopen seizoen van Beste Zangers stond niet op zichzelf. Aangezien het muzikale programma toen precies 15 jaar bestond, ontwikkelden de makers een heuse spin-off, waarin Karsu Dönmez de kandidaten van het seizoen thuis opzocht voor een openhartig gesprek en waarin de link werd gelegd met de verhalen die eerder in het programma zijn gedeeld.

Tot voor kort was deze serie echter enkel te zien bij NPO Start, maar inmiddels is er ook goed nieuws voor alle lineaire kijkers. De reeks komt al snel naar de televisie. 

Roxeanne Hazes

De vaste tv-kijkers zien dan ook in de eerste aflevering dat Karsu langsgaat bij Roxeanne Hazes en haar gezin in Vinkeveen. De zangeressen praten over muziek, hun mooiste momenten in Beste Zangers en hun gedeelde liefde voor Amsterdam. Ze gaan in de Jordaan op zoek naar leuke kleding en Karsu is er getuige van hoe Hazes een toepasselijke tatoeage laat zetten. Ook bezoeken ze Paradiso, waar Roxeanne haar debuut als soloartiest beleefde.

Benieuwd? Beste Zangers: Thuis Bij is vanaf woensdag 28 juni wekelijks om 20:20 uur te zien bij AVROTROS uit op NPO3. De komende weken zullen uiteraard ook Claudia de Breij, Blanks, Jaap Reesema, Nielson, Sarita Lorena en Ferdi Bolland nog aan bod komen.

Meer over