Bearforce1 hoopt op deelname Eurovisie Songfestival

De vier behaarde, homoseksuele mannen uit de Nederlandse band Bearforce1 willen namens Zwitserland meedoen aan het Eurovisie Songfestival 2015.

Bearforce1 plaatste in 2007 het nummer ‘Bearforce1’ op YouTube, wat de wereldwijde doorbraak van de band betekende. De populariteit van de mannen is al een aantal jaar wat afgezwakt, het is daarom de hoogste tijd om opnieuw furore te maken. Om dit te verwezenlijken willen ze meedoen aan het Eurovisie Songfestival 2015.

Bearforce1 

Bearforce1 wil opvallend genoeg niet namens Nederland aan het liedjesfestijn meedoen, maar onder de vlag van Zwitserland. Dit is voor het land van het zakmes geen enkel probleem, deelnemers uit elk land mogen zich inschrijven voor de voorrondes. De Canadese zangeres Celine Dion won het Eurovisie Songfestival in 1988 namens Zwitserland.

Eurovisie Songfestival 

De manager van Bearforce1 vertelt in het AD dat het idee om mee te doen niet nieuw is. ‘’We worden jaarlijks benaderd door componisten. De voorronde in Zwitserland is extra interessant omdat de hele wereld mag stemmen.’’

Action Man 

Het is natuurlijk nog niet zeker dat Bearforce1 in 2015 op het podium in Wenen staat, de band heeft het nummer Action Man al wel ingestuurd. bekijk de videoclip hieronder!

Meer over:

Reageren