Eurovisie Songfestival 2023

Beluister hier: Burning Daylight van Mia Nicolai en Dion Cooper

1 maart 2023 12:29 | muziek | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk
Mia Nicolai en Dion Cooper gaan in mei Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2023. Dit doen ze met het prachtige nummer Burning Daylight.

Benieuwd? Houd je oren en ogen dan maar goed open.

Eurovisie Songfestival 2023

Deze woensdag 1 maart staat volledig in het teken van het Eurovisie Songfestival. Onze inzendingen Mia Nicolai en Dion Cooper zullen namelijk later vandaag hun nummer presenteren via een zogeheten press release, waar een groot deel van de Nederlandse pers bij aanwezig zal zijn. Echter, thuis hoef je ook geen moment te missen. Vanaf 19:15 uur is de première van de videoclip hieronder direct te bekijken.


Burning Daylight

Helemaal in het duister tasten we al niet meer over de inzending van dit jaar. De afgelopen dagen kwamen er namelijk al diverse details naar buiten, zoals het feit dat het nummer Burning Daylight heet en waar ze over zingen. "Wat maakt ons menselijk? We weten allemaal dat het leven zwaar kan zijn", vertelde de twee al eerder. "Het kan onmogelijk, leeg en alleen voelen. Maar we zijn niet alleen. We zijn meer hetzelfde dan dat we verschillen."

Mia Nicolai en Dion Cooper

Wil je nu echt niets missen van de bekedmaking? Kijk dan vanavond vanaf 19:00 uur ook naar een mini-docu met Mia, Dion, Duncan en Jordan op het YouTube-kanaal van AVROTROS en bekijk de release vanaf 19:15 uur ook via Khalid & Sophie en RTL Boulevard.

Meer over