Genieten maar!

Beste Zangers-deelnemer Mell krijgt eigen muziekspecial bij Omroep MAX

22 augustus 2023 14:25 | muziek | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De Volendamse Mell schittert pas vanaf zaterdag 2 september in Beste Zangers, maar een dag eerder kun je ook al genieten van haar muziek. Omroep MAX zendt namelijk een heuse muziekspecial uit van haar en haar band.

Binnenkort kan dus echt niemand meer om de muzikante heen.

Lees ook: Beste Zangers keert terug op zaterdagavond en dit is de startdatum 

Mell Veerman

De meeste mensen zullen Mell kennen van The Voice of Holland 2014 waar ze het schopte tot de vierde liveshow. Daar hield de carrière van de kleindochter van Piet Veerman echter niet bij op. Ze sloot zich in de jaren die volgden aan bij Nico en Ton van producersduo Vintage Future en vormde zo Mell & Vintage Future. 

Die band verwierf de afgelopen jaren behoorlijk wat bekendheid met diverse singles als Call My Name, Willing' en Brand New Day, maakte zijn opwachting in shows als We Want More en Linda's Wintermaand en stond de afgelopen jaren op meerdere festivals en in verschillende theaters. Met als ultiem hoogtepunt: het voorprogramma verzorgen van Eric Clapton in het Ziggo Dome.

MAX Muziekspecial: Mell & Vintage Future

Omroep MAX vindt dan ook dat dit talent niet ongezien mag blijven. Daarom zendt de omroep op vrijdag 1 september om 17:05 uur een heuse muziekspecial uit waarin de band onder leiding van Mel een keur aan nummers ten gehore brengt in een mix van 'rootsy rhythm-and-blues en swingende soul'. Fans moeten hier wel extra van genieten: in 2023 maakte Nico bekend ongeneeslijk ziek te zijn en daarom stopt met optreden. Deze special is daarvoor opgenomen.

MAX Muziekspecial: Mell & Vintage Future is op vrijdag 1 september om 17:05 uur te zien bij MAX op NPO1. Op zaterdag 4 november wordt de special om 23:00 uur herhaald op NPO3.

Meer over