Voor het goede doel

Beste Zangers komt dit jaar nog terug met special voor KiKa

4 november 2022 10:17 | muziek | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Beste Zangers keert dit jaar nog terug op de buis. In een bijzondere special zingen bekende gezichten uit vorige seizoenen duetten om Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) onder de aandacht te brengen. 

Haal de zakdoekjes dus maar alvast uit de kast.

Beste Zangers

Het muzikale AVROTROS-programma Beste Zangers laat al diverse seizoenen zien wat de kracht van samenwerking los kan maken. Daarom bundelen artiesten als Jaap Reesema, Maria Fiselier, Henk Poort, Tania Kross, Tabitha en Glen Faria samen met presentator Jan Smit en hoofdgast Anita Meyer hun krachten. De artiesten wagen zich in deze aankomende special aan een prachtig duet om zo aandacht te vragen voor KiKa en alle kinderen die te maken hebben met kanker. 

KiKa

Naast muziek is er ook genoeg aandacht voor persoonlijke verhalen. Zo bezoeken Glen Faria, Maria Fiselier en Tabitha alledrie een gezin waarbij kinderkanker onderdeel van hun leven is of is geweest. Het doel hiermee is natuurlijk dat er zo veel mogelijk wordt gedoneerd aan dit goede doel. Met de donaties kan het Prinses Máxima Centrum namelijk worden uitgebreid, zodat er door nog meer mensen onderzoek gedaan kan worden om de strijd tegen deze vreselijke ziekte aan te gaan.

Beste Zangers KiKa is donderdag 8 december om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over