Genieten maar!

BLØF brengt Concert at SEA naar de huiskamers: Unieke livestream bij Videoland

24 juni 2023 10:00 | muziek | Door Judith Regeling

© Nathan Reids
Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor Concert at SEA, maar wil je toch genieten van het optreden van BLØF? Dan is er goed nieuws. Videoland is er live bij.

Zet je schrap voor een onvergetelijke avond vol geweldige muziek.

Lees ook: De hoogtepunten van Concert at SEA 2022 

Concert at SEA

Concert at SEA wordt al sinds 2006 georganiseerd door BLØF zelf en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste festivals van ons land. Jaarlijks trekken er honderden tot duizenden mensen naar Zeeland om te genieten van een geweldige line-up aan artiesten en van de unieke locatie. Dit festival vindt namelijk plaats op de adembenemende Brouwersdam in Zeeland, met een prachtig uitzicht op de Noordzee en het strand.

BLØF

Mocht je nu net naast een kaartje hebben gegrepen, komt Videoland met een oplossing. Ze zenden het concert van BLØF live uit. "Concert at SEA is voor ons het mooiste weekend van het jaar. Wat mooi dat mensen dit jaar ons concert live via Videoland kunnen meebeleven vanuit hun huiskamer op zaterdag 24 juni", aldus Paskal Jakobsen namens BLØF.

Nodig dus gauw je vrienden uit, zet de popcorn klaar en zorg dat je erbij bent wanneer BLØF Concert at SEA betovert met hun onweerstaanbare hits als Zoutelande, Dansen aan Zee en Omarm me.

BLØF live bij Concert at SEA is zaterdag 24 juni live vanaf 21:30 uur te zien bij Videoland. Lees hier meer over deze streamingdienst.

Meer over