Bo Saris zou geld achterover hebben gedrukt

Volgens oud-collega's van Boris Titulaer zou de zanger jarenlang geld van optredens hebben weggesluisd naar geheime rekeningen. 

Het bedrijf van Boris, Bo Rush, werd vorige week failiiet verklaard, maar volgens verschillende bronnen in RTL Boulevard heeft Boris, die door het leven gaat onder zijn artiestennaam Bo Saris, veel geld van optredens achterover gedrukt.

Criminele praktijken

Een van de mensen die aan het woord kwam in Boulevard is ex-bandlid Leon Taihuttu. Volgens hem werd de band al tijden niet meer betaald en is dat de schuld van Boris. „Dit noem ik gewoon criminele praktijken, geld oversluizen", zegt de muzikant. "Ik vind het schandalig dat je zo met je mensen omgaat, die echt hard voor je werken.”

Pijn

Zakenman Wim Noorman stak in totaal 9 ton in de carrière van de Idols-winnaar en zag daar geen cent van terug. Noorman vindt dat hij besodemieterd is: „Ik heb acht jaar lang zijn salaris betaald. Ik heb hem aan alle kanten ondersteund. Ik deed het niet voor het geld, ik geloofde in hem. Daarom doet nu allemaal zo veel pijn.”

Boris was zelf niet bereikbaar voor commentaar. 

Reageren