"Boyband B-Brave gaat samen in één huis wonen voor reallifesoap"

6 augustus 2015 14:09 | muziek | Door Televizier

© Screenshot RTL Boulevard

De jongens van B-Brave hebben plannen voor een reallifesoap. Daarvoor zouden Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai met z'n vijven in een huis gaan wonen.

De boyband B-Brave maakt plannen voor een realityserie. "Er is een heel groot gerucht dat ze met elkaar in een huis gaan wonen voor een reallifesoap," zegt Albert Verlinde in RTL Boulevard. "Niemand wil het bevestigen, maar de jongens zeggen zelf dat er inderdaad sprake van is."

Ambitie

Cassius, Jai, Samuel, Dioni en Kaj timmeren flink aan de weg sinds hun deelname aan X Factor in 2013. "Het zijn hele ambitieuze jongens," weet Albert Verlinde. "Het is een publiek geheim dat ze veel meer willen, dat ze in de voetsporen willen treden van de One Directions en Justin Biebers van deze wereld." De reallifesoap zou een eerste stap kunnen zijn.

Dikke pret

Als de boys samen in één huis gaan wonen, wordt dat ongetwijfeld dikke pret. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en brengen het liefst zo veel mogelijk tijd met elkaar door. "Als ik een vrije dag heb, weet ik echt niet wat ik moet doen," vertelt Samuel aan RTL Boulevard. Dioni voegt daaraan toe: "Als ik weg ben, krijg ik na twee uur een sms’je of een belletje: waar ben je?"

Welke zender of producent interesse zou hebben in de reallifesoap, is niet bekend.

Lees ook:
B-Brave viel in 2013 als eerste af in de X Factor-finale

Meer over