Bruno Mars triomfeert tijdens Super Bowl Half Time Show

De Super Bowl is voor Amerikanen misschien wel hét sportevenement van het jaar. Miljoenen kijkers zitten klaar voor de American Football match, maar even zo belangrijk is de show tijdens de rust.

Tijdens de zogenoemde Super Bowl Halftime Show wordt ieder jaar groots uitgepakt. Dit jaar was het aan muzikale alleskunner Bruno Mars om de pauze tussen de twee helften vol te zingen. Hij kreeg daarbij steun van de oude rockers de Red Hot Chili Peppers.

Zorgen over Mars blijken onterecht

Vooraf vroegen critici zich af of Mars wel in staat was met zijn act eenzelfde groot publiek te bespelen zoals zijn voorgangers Beyoncé en Madonna in de jaren ervoor deden. Die vrees bleek al in de eerste halve minuut van Bruno's optreden onterecht. Ingeleid door een loepzuiver kinderkoor, verscheen Mars op het podium terwijl hij zichzelf op drums begeleidde. Vanaf dat moment had hij het publiek moeiteloos in z'n greep. 

Bruno beter dan de Super Bowl

De Amerikaanse media waren naderhand dan ook veel meer te spreken over de show dan over de wedstrijd waar het op papier écht om zou moeten gaan. Die bleek namelijk bar saai: de Seattle Seahawks walsten met een score van 43-8 namelijk over de Denver Broncos.

Kijk hier Bruno's gelikte show terug. 

Reageren