Carlo Boszhard: ‘Italië favoriet op Songfestival’

11 april 2017 14:11 | muziek | Door Televizier

© William Rutten

Carlo Boszhard hoopt dat OG3NE het Eurovisie Songfestival wint, maar de presentator denkt dat Italië de trofee in de lucht mag houden. Hij is niet de enige die dat denkt.

Vrijwel alle Songfestival-kandidaten waren afgelopen weekend in Amsterdam om live hun nummer ten gehore te brengen. Ook de Italiaanse zanger Francesco Gabbani, de absolute favoriet. Zijn status heeft hij mede te danken aan zijn videoclip. Maar hoe zingt hij live een moppie? Dat ondervond Carlo Boszhard aan den lijve.

Italië

Carlo had vrijwel alleen maar lovende woorden voor de Italiaanse zanger. “Die hele zaal gaat compleet uit z’n plaat”, vertelt de presentator in RTL Boulevard. Waarschijnlijk hadden mensen het lied al een keer gehoord. De clip van het nummer Occidentali’s Karma is al bijna 89 miljoen keer afgespeeld op YouTube.

OG3NE

De videoclip van OG3NE is helaas nog geen 1,5 miljoen keer bekeken. De Nederlandse dames lijken dus enigszins kansloos. Toch zijn ze dat niet, denkt Carlo. “Alles valt en staat natuurlijk met de uitvoering. Daar is heel veel geheimzinnigheid over. Maar ik denk dat we los daarvan gewoon gaan knallen met die prachtige stemmen. Die meerstemmigheid doet het ‘m.”

Meer over