Hello Europe!

Veel complimenten voor Edsilia, Chantal, Jan en Nikkie. 'Kijk ze staan. Wat gaaf!'

18 mei 2021 22:16 | muziek | Door Irma Tomas

© Screenshot NPO 1
Nederland wil nog wel eens aan zelfonderschatting lijden, maar het Eurovisie Songfestival liet zien dat wat dat betreft de organisatie van een groots televisie-evenement totaal niet nodig is. We deden het fantastisch, net als de presentatoren. Chantal Janzen kreeg de meeste complimenten, mede dankzij haar duizelingwekkende decolleté.

Er was publiek, er waren over the top-acts, mooi gezongen liedjes en ook flink wat valse kraaien, maar we keken vanavond toch vooral naar de presentatoren: Edsilia Rombley, Nikkie de Jager, Jan Smit en Chantal Janzen. Het Engels van Edsilia klonk boven verwachting goed en ook Jan Smit was prima op stoom, maar de ster van de avond was Chantal Janzen. Dat begon al bij de strakke opening toen ze liet horen -behalve Engels- ook vlekkeloos Frans te spreken. En daar raakten nogal wat kijkers licht opgewonden van. 

Het decolleté 

En dan moeten we het ook nog even over het decolleté van de presentatrice hebben. Ze droeg een jurk van Edwin Oudshoorn en die liet flink wat boobies zien.  

 Al met al mogen we behoorlijk trots zijn op de show.