Programma eindigt met 134.000 kijkers

Dit is de winnaar van House of Talent

Het programma House of talent op SBS 6 is ten einde. De winnaar is Bram Boender, die het voor elkaar kreeg om 50.000 volgers achter zich te scharen.

Het programma kan met recht een flop genoemd worden, want de slotaflevering kon slechts rekenen op 134.000 kijkers. In House of talent trok een achttal muzikale talenten in de voormalige radio- en televisiestudio van de AVRO. Dit werd de uitvalsbasis om een carrière uit de grond te stampen.

Bram is blij

Winnaar Bram kreeg het voor elkaar om twee keer met Waylon in Ahoy te staan. Hij is erg blij met de overwinning, zo maakt hij wereldkundig via Instagram.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

IK HEB HOUSE OF TALENT GEWONNEN! . Wow, wow en nog eens wow! Na 6 maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur. Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn! Zodra ik me wat minder voelde kreeg ik meteen een hoop DM’s van jullie om me gerust te stellen, jullie hebben me geholpen een videoclip + 2500 euro te winnen en zijn uiteindelijk ook een bijdrage aan mijn winst. Ik heb heel veel mooie dingen mogen meemaken zoals 2x optreden in Ahoy met @official_waylon_music , in een vol Gelredome mogen zingen met @bassmodulators , een nummer mogen schrijven voor zieke Mirre (6 jaar) en voor haar familie en haarzelf mogen spelen op de speelplaats bij @radioveronica @giels , 6 nummers mogen uitbrengen waaronder de gewonnen kersthit-challenge van @skyradio101fm en ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Wauw! Afgelopen zaterdag ging ik bijna onderuit door de vermoeidheid, maar uiteindelijk was het weinig slapen en het harde werken het waard. Er ligt nu een toekomst plan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen. Iedereen heel heel heel heel erg bedankt voor alles. House of Talent bedankt, familie, vrienden, volgers, fans BEDANKT VOOR AL JULLIE LIEFDE EN SUPPORT DE AFGELOPEN TIJD. Ik zou dit nooit vergeten. . @rubyprophet @quincywilsonofficial @samirsamihot @juliavanhelvoirt_official @lukasvane @delanylb @jorieke_sterken @justindemari @iamcaniver Lieve (oud)huisgenoten, ik mag dan nu wel de winnaar zijn van House of Talent, maar dat neemt niet weg dat jullie ook stuk voor stuk winnaars zijn. Ik ben trots op jullie wat jullie hebben bereikt de afgelopen periode. Jullie zijn toppers. ❤️

Een bericht gedeeld door B R A M (HOUSE OF TALENT) (@bramboender) op

Toekomstplan

Bram hoopt dat hij het ver gaat schoppen in de muziekwereld. "Er ligt nu een toekomstplan klaar en ik blijf keihard werken om de top de bereiken. Er gaan mooie dingen aankomen en heb nu al zin om deze met jullie te delen", zo zegt de kersverse winnaar.

Meer over:

Reageren