Slotakkoord klinkt

Dit is waar en wanneer het afscheidsconcert van Nick & Simon wordt uitgezonden

25 april 2023 11:35 | muziek | Door Judith Regeling

© Ruud Baan
Op zaterdag 29 april zendt AVROTROS het afscheidsconcert van Nick Schilder en Simon Keizer uit. In dit overzicht lees je er alles over.

Bereid je voor op een trip down memory lane!

Afscheidsconcert Nick en Simon

In augustus 2022 maakten Nick Schilder en Simon Keizer bekend dat ze na zeventien jaar zouden stoppen als muzikaal duo. Op dat moment leek het daadwerkelijke afscheid nog behoorlijk ver weg, maar inmiddels hebben de twee Volendamse heren hun slotakkoord al gezongen in een overvol Rotterdam Ahoy.

Voor wie niet bij de uitverkochte afscheidsconcerten aanwezig kon zijn of het graag nog een keertje beleeft, is er echt geen man overboord. Tijden het laatste concert zijn er opnames gemaakt en die worden - a.s. zaterdag 29 april - al uitgezonden.

Wanneer is het afscheidsconcert van Nick & Simon te zien?

Wie echter had gehoopt op een volledig avond vol muziek, moeten we helaas teleurstellen. Het afscheidsconcert is zaterdag pas om 22:26 uur te zien bij AVROTROS op NPO1 en deze tv-registratie zal een uurtje in beslag nemen. In dat uur hoor je natuurlijk wel hun grootste hits langskomen als Rosanne, Pak maar m'n hand en Steeds Weer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Nick & Simon (@nickensimon)

Het afscheidsconcert van Nick & Simon is zaterdag 29 april om 22:26 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over