Douwe Bob is serieuzer geworden

Alweer een jaar geleden won Douwe Bob het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Inmiddels is hij een stuk serieuzer geworden.

Afgelopen jaar won Douwe Bob het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland met zijn nummers Standing Here Helpless, Icarus en Multicoloured Angels. Daarna ging het hard met de twintigjarige zanger: hij stond op Pinkpop en bracht zijn debuutalbum uit.

Born in a Storm

Dit heeft ervoor gezorgd dat Douwe Bob flink is veranderd: "Ik heb geen zin meer in gezeik, wil dingen gewoon gedaan krijgen. Ik ben serieuzer geworden", vertelt de zanger aan het Parool. Hij is dan ook erg blij met zijn debuutalbum Born in a Storm: "Toen ik het album voor het eerst in mijn handen had, voelde ik tranen in mijn ogen. Het is een droom die uitkomt, om je eigen plaat fysiek in je handen te hebben, prachtig."

De Beste Singer-Songwriter

Maandag 19 juli krijgt Douwe Bob alweer een opvolger, dan vindt de finale van de tweede Beste Singer-Songwriter van Nederland plaats. De strijd gaat tussen Maaike Ouboter, Michael Prins, Lucas Hamming, Demira Jansen, Judy Blank en Jasper Mook.

Meer over:

Reageren