Douwe Bob toont Songfestival outfit

Sinds bekend werd dat hij in 2016 Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival zit Douwe Bob niet stil. De zanger weet zelfs al wat hij aantrekt in Stockholm. 

Douwe Bob toonde de opvallende creatie op z'n Instagram pagina en vroeg zijn ruim 12.000 volgers om hun mening.

"Te diep decolleté"

Het spreekt voor zich dat de foto gewoon als geintje was bedoeld. Toch namen een aantal fans de 22-jarige singer-songwriter serieus. Het regende modekritieken. Zo zou het decolleté te diep zijn en werd er ook gevreesd voor "datzelfde gezeur als met Trijntje". Desondanks vonden meer dan 1000 mensen het weinig verhullende kiekje leuk.

Afbeelding

Douwe Bobs Songfestival kleding

Toch moet gezegd worden dat Douwe Bob moeiteloos weet te mixen en matchen. Het rode randje aan de boxer trekt het oog van de kijker als een magneet naar het smaakvol gedrapeerde zwart-witpatroon. De open ochtendjas voelt als een charmant brutale verwijzing naar de "scheurjurk" van zijn voorganger terwijl de glazen van zijn zonnebril de diepblauwe kleur van de jas perfect complimenteren. Het geheel voelt als een gedurfde mix van naakte kwetsbaarheid en frivole durf die bij de Eurovisie fans ontegenzeggelijk in de smaak zou zijn gevallen... Zeker als er wat strategisch geplaatste windmachines op het podium hadden gestaan.

Als Douwe Bob ook maar half zoveel oog voor detail heeft bij zijn uiteindelijke kledingkeuze, komt het straks helemaal goed in Zweden. 

Lees ook: Wat is Douwe Bob van plan bij het Songfestival?

Reageren