DWDD komt met kersteditie Guilty Pleasures

4 november 2014 09:48 | muziek | Door Televizier

Kerstliedjes staan niet bekend als de meest baanbrekende nummers uit de muziekgeschiedenis. Toch zijn veel deuntjes erg aanstekelijk, daarom komt DWDD met een kerstspecial van Guilty Pleasures.

DWDD introduceerde afgelopen seizoen het concept Guilty Pleasures. Dit zijn van die foute liedjes uit je middelbareschooltijd, die je nu stiekem meeblèrt in de auto. Diverse artiesten vormden deze zoetsappige liedjes om in prachtige ballades, wat erg in de smaak viel bij de kijkers. Vanwege het succes komt de DWDD nu met een speciale kersteditie van Guilty Pleasures.

Carré

Kerstliedjes kunnen volgens de muzikale smaakpolitie vaak niet, maar toch genieten we er vaak van. In DWDD Presenteert: Guilty Pleasures Kerst laten onder meer Jett Rebel, Typhoon, Giovanca en The Kik vanuit Koninklijk Theater Carré een eigen versie van hun favoriete kerstplaat horen .

Flappie

Youp van ’t Hek zingt als enige aanwezige artiest zijn eigen kerstnummer. De cabaretier mag uitpakken met een bigbandversie van zijn eigen nummer Flappie.

DWDD Presenteert: Guilty Pleasures Kerst 

DWDD Presenteert: Guilty Pleasures Kerst is Eerste Kerstdag om 23.05 uur te zien bij de VARA op NPO 1. Uiteraard is de presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk.

Wie weet gaat Carlo Boszhard de bigband dirigeren.

Meer over