Een half uur Maan of Pleun kost € 2.975,-

Geef je een feestje en lijkt het je wel aardig om een optreden van een semi-bekende artiest te boeken? Denk dan nog eens na, want dat half uurtje kost klauwen met geld. Voor 30 minuten Maan ben je bijna 3000,00 euro kwijt. Exclusief BTW. 

De 20-jarige won in 2016 The Voice of Holland, trad daarna op in menig ander programma en plukt daar de vruchten van tijdens feesten en partijen. Van haar opvolgster Pleun Bierbooms hoorden we na de winst bij The Voice praktisch niets meer, toch rekent zij ook het pittige bedrag van 3 duizend euro voor een half uurtje liedjes zingen.

Jenny Lena

En bij de boekingsbureaus komen we meer oud-deelnemers van talentenjachten tegen. Floortje Smit (ooit deelneemster aan Idols en The Voice) rekent 2 duizend euro, Jennie Lena komt voor 2975.000 opdagen en Leonie Meijer doet het voor duizend euro minder. Laura van Kaam (met wie het tijdelijk even minder gaat) van The Voice Kids is een 'koopje' voor 995 euro. Voor een moppie van Sandra van Nieuwland moet je diep in de buidel tasten: 5.000 euro en de bijna vergeten Rafaëlla Paton wil 2 duizend euro voor een optreden. O'G3NE vraagt het driedubbele, maar zij zijn dan ook met z'n drieën.

Familie Saunders

Ook de mannen schnabbelen naarstig door. Charly Luske vraagt het meest met 3895,00 ex BTW. Daarbij vergeleken is de eerste Voice-winnaar Ben Saunders een koopje met 1995,00 terwijl zijn broertje Dean het al voor 995 euro doet. Maar dat zal wel iets te maken hebben met zijn losse handjes. Ivan Peroti zingt een paar liedjes voor 1975,00.

Jan Smit

Ali B. treedt op voor een pittige 8.500 euro, net als Jeroen van der Boom. Collega-Topper René Froger is wel 11.000 waard. Stuk voor stuk coole bedragen, maar daar gaat Jan Smit nog eens dik overheen. Hij vraagt 14.000 euro en is daarmee recordhouder. Voor zover we kunnen zien tenminste.

Van veel artiesten (Marco Borsato, Gerard Joling, Ilse DeLange) is de prijs alleen op aanvraag beschikbaar, dus misschien verdienen zij nog wel veeeeeel meer.

Meer over:

Reageren