Beluister hier: Europapa van Joost Klein

29 februari 2024 14:01 | muziek | Door Judith Regeling

© ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN
Het is al even bekend dat Joost Klein ons land mag vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2024, maar lang bleef onduidelijk met welk nummer. Tot nu! Europapa moet het gaan doen.

Wacht niet langer en beluister 'm hieronder!

Joost Klein - Europapa

Joost Klein heeft uiteraard een boodschap met dit nummer. Hij wil vooral duidelijk maken dat er geen grenzen zijn als je je dromen wil waarmaken en jouw verhaal wil vertellen. "Europapa gaat over een weeskind dat door heel Europa (en omstreken) reist om zichzelf te vinden en zijn verhaal te vertellen", aldus de zanger in een persbericht. "Eerst kennen de mensen hem niet, maar hij blijft elke kans pakken om zichzelf te laten zien."

Eurovisie Songfestival 2024

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats 7, 9 en 11 mei in het Zweedse Malmö. Joost Klein treedt op in de tweede helft van de tweede halve finale. Hij neemt het hier op tegen landen als Oostenrijk, Estland, Georgië, Malta, Zwitserland, Noorwegen, Letland, Griekenland, Tsjechië, Albanië, Israël, Denemarken, Armenië, San Marino en België. Uiteraard zullen de twee halve finales en de grote finale te zien zijn bij AVROTROS op NPO1.

Niets missen? We houden je via deze pagina op de hoogte van het Songfestival

Meer over