In het hol van de leeuw

Freek Vonk brengt single uit

26 oktober 2018 10:02 | muziek | Door Televizier

© ANP
Knuffelen met krokodillen, dansen met haaien en nu ook rappen: Freek Vonk kan ook alles. Vandaag brengt hij met Yes-R zijn eerste single In het hol van de leeuw uit.
"Holy moly", zegt de bioloog erover. "Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen!" Maar het is echt waar: je kunt zijn single vanaf vandaag downloaden.

De dierenliefhebber vertelt veel lol te hebben gehad met partner in crime Yes-R. Die is op zijn beurt onder de indruk van Freek. Yes-R: "Ik kan alleen maar zeggen: wat een baas is Freek! Voor het eerst in de studio en dan zo goed rappen. Te gek dat we dit in de kerstvakantie live gaan doen in AFAS LIVE."

In het hol van de leeuw

De rapper doelt op Freeks show In het hol van de leeuw, een familievoorstelling waarin Freek over al zijn spannende reisavonturen vertelt. Hij beantwoordt vragen, laat video's zien en gebruikt als themanummer natuurlijk zijn eigen song. Het is voor het eerst dat Freek zich van zijn muzikale kant laat zien, maar wie weet heeft hij het rapvirus nu te pakken... Toch minder gevaarlijk dan een haaienbeet.

Meer over