Geen jurk: Trijntje kiest definitief voor wijd broekpak

18 Mei 2015 21:51 | muziek | Door Televizier

© YouTube

Trijntje Oosterhuis heeft de knoop doorgehakt: ze draagt dinsdagavond bij haar Songfestival-optreden het zwarte broekpak uit de videoclip van Walk Along.

Trijntje Oosterhuis draagt in de eerste halve finale van het Songfestival niet de jurk met het naveldiepe decolleté en het gaatje bij haar billen, waarmee ze iedereen verbaasde tijdens haar eerste repetitie. Ook laat ze de jurk van de tweede repetitie, die iets minder opviel, in de kast hangen. De outfit waarmee Trijntje de strijd aangaat is het wijde zwarte broekpak dat we kennen uit de Walk Along-videoclip!

Broekpak

Trijntje droeg dit jumpsuit al tijdens de derde repetitie maandagmiddag en dat blijkt haar goed bevallen te zijn. Omroep Avrotros maakte de defintieve keuze maandagavond bekend via Twitter:


Generale repetitie

Trijntje had het broekpak aan bij de generale repetitie maandagavond en dus kan ze de twee jurken nu afschrijven. Na deze repetitie mag er namelijk niets meer veranderd worden aan de kleding van de Songfestival-acts, omdat alle Europese vakjury's hun punten erop baseren. De juryleden moeten hetzelfde te zien krijgen als de tv-kijkers dinsdagavond.

Lees ook:
Trijntje kreeg bij de keuze van haar outfit hulp van haar zoontjes.

Meer over