Geer & Goor geven samen een concert

Gerard Joling en Gordon geven op 11 december een concert in het decor van The Voice of Holland ter afsluiting van hun programma Geer & Goor: Effe Geen Cent te Makken.

Een van de gasten tijdens het concert wordt Willeke Alberti. Iedereen die geld wil doneren of een ludieke actie heeft bedacht, mag naar de studio komen. Tijdens de show wordt er ook teruggeblikt op de hoogtepunten uit de afgelopen serie en worden er beelden vertoond die niet eerder te zien waren. De opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds, het fonds waarvoor het gierende duo vrijwilligers en donateurs ritselden via hun programma Effe Geen Cent te Makken.

Armoede

In Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken leefden de miljonairs op AOW-niveauen woonden ze samen in een rijtjeshuis in Amsterdam-Noord waar ze 'leden' onder de relatieve armoede. Dat werd stamppot eten en goedkope wijn drinken. Tussendoor namen ze bejaarden mee op uitjes en dat leverde in de eerste weken al 2000 extra vrijwilligers op.

Moeilijke jongeren

Effe Geen Cent te Makken betekende een reünie voor de twee zangers die jaren slaande ruzie hadden. Maar de opnamen verliepen zo goed dat het tweetal zeker weet dat ze nooit meer met modder naar elkaar zullen gooien.

RTL 4 heeft intussen al een nieuw programma bedacht voor Gerard en Gordon, die samen een geheide tv-hit zijn. Waarschijnlijk gaan ze in een volgend seizoen iets in de jeugdzorg doen.

Reageren