Zangeres ziet kansen

Glennis Grace: Ik kan AGT winnen

Glennis Grace heeft er alle vertrouwen in dat ze in staat is om America's Got Talent te winnen. Deze week stelde ze een plekje in de kwartfinales veilig.

Glennis haalde die kwartfinales met een uitvoering van Nothing compares 2 u van Prince. "Je weet dat het kan. Alle concurrenten heb ik al ontmoet. Ze zijn heel goed, maar ik trek me niet zoveel aan van de concurrentie. Ik blijf gefocust op mijn eigen kracht", zo zegt de zangeres tegen het AD.

Extreem moeilijk lied

De Nederlandse heeft al aangekondigd dat ze niet de makkelijke weg kiest in de kwartfinale, die op 22 augustus Nederlandse tijd live wordt uitgezonden. Ze belooft een "extreem moeilijk lied" te kiezen.

Glennis is populair in de Verenigde Staten. "Dat had ik echt niet verwacht, maar klaarblijkelijk is er nu weer waardering voor powerhouse vrouwen. De tijd dat talentenshows alleen maar op zoek waren naar 20-jarige vrouwen die er vooral goed uitzien is gelukkig voorbij."

Boekingen

De 40-jarige zangeres merkt dat ze bekender wordt door de afleveringen van AGT. "De boekingen gaan goed, de streams op Spotify en Youtube zitten flink in de lift en ik word vaker herkend op straat. Ik laat het allemaal maar gebeuren."

Meer over: