Gordon wil verder met Re-Play na reünie in Goor Draait Door

13 April 2015 13:32 | muziek | Door Televizier

© William Rutten

Gordon trad in Goor Draait Door voor het eerst in jaren weer op met R&B-groep Re-Play. "Dat smaakt naar meer," aldus Gordon.

Gordon trad zaterdag in zijn eigen talkshow Goor Draait Door op met de Rotterdamse boyband Re-Play. Een reünie, want de mannen hadden in 1999 een hit met Never Nooit Meer en maakten in 2002 een heel gezamenlijk album. Als het aan Gordon ligt, laat de volgende samenwerking niet zo lang op zich wachten.

Re-Play

"Het smaakt naar meer, ik zie een revival met Re-Play zitten," onthult Gordon aan De Telegraaf. "Het was gezellig als vanouds en het klonk ook weer te gek." Goor is al serieus aan het kijken voor een vervolg op de samenwerking: "Er gaan gesprekken komen."

Never Nooit Meer

Gordon en Re-Play vertolkten in Goor Draait Door hun nummer Never Nooit Meer, dat ze ooit instuurden voor het Nationaal Songfestival, maar dat niet werd geselecteerd. Toch kwam het op single uit en het werd de grootste hit ooit voor Re-Play, met een top 5-positie in de Top 40.

Hit?

Volgens Gordon volgt er nu weer succes in de hitlijsten: "Sinds de uitzending stevenen we opnieuw met Never Nooit Meer op een hit af." Momenteel staat het nummer rond plaats 90 in de top 100 van iTunes.
 

Lees ook:
Vorig jaar kondigde Gordon nog aan de microfoon aan de wilgen te gaan hangen.

Bekijk hieronder de videoclip van Never Nooit Meer: 

Meer over