Stemmen

Stembussen Gouden RadioRing geopend

10 januari 2022 14:33 | muziek | Door Esther Hut

© AVROTROS / Elvin Boer

Je kunt weer stemmen op je favoriete radioprogramma. Vanochtend opende presentator Rob Janssen de stembussen voor de 16e editie van de Gouden RadioRing.

Janssen gaf het startsein live in de radiouitzending Jan Willem Start Op, van Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte, die vorig jaar als de winnaars werden uitgeroepen. De 16e editie van het gala vindt plaats op donderdag 27 januari.

Gouden RadioRing

Er zijn vier categorieën waar je op kunt stemmen: de Zilveren RadioSter Vrouw, de Zilveren Radioster Man, de Gouden Podcast en natuurlijk de Gouden RadioRing, de prijs voor het beste radioprogramma van 2021. Er kan tot en met 20 januari gestemd worden op deze categorieën. De tweede ronde gaat op 24 januari van start.

Marconi Awards

Naast de vijf publieksprijzen worden ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award.

Het Gouden RadioRing Gala vindt plaats op donderdag 27 januari in Hilversum en is vanaf 20.00 uur live te volgen op het YouTube-kanaal van AVROTROS.

Meer over