Heeft Trijntjes jurk een gat bij haar billen?

In de veelbesproken jurk die Trijntje Oosterhuis draagt op het Songfestival, zit een gat aan de achterkant. Dat is te zien op een backstage-video.

Trijntje Oosterhuis repeteerde maandag voor het eerst op het Songfestival-podium in Wenen en liet daarbij meteen de jurk zien die ze gaat dragen bij haar uitvoering van Walk Along. Op backstage-beelden zien we de jurk ook van de achterkant en dan blijkt er een gat te zitten bij haar billen.

Jurk

In het backstage-filmpje vertelt Trijntje dat ze blij is met haar jurk, die een decolleté heeft tot haar navel. "Dit is de eerste keer dat ik zie hoe hij er écht uitziet. Ik vind hem natuurlijk heel leuk, ik ben er blij mee. Ik probeer me comfortabel te voelen met de delen die ik het leukst vind aan mijn lichaam. Dus dit is het resultaat."

Update 19.00 uur
De ontwerper van de jurk, Tycho Boeker, vertelt aan NRC.nl dat er inderdaad een 'opengewerkt sterfiguur' aan de achterkant van Trijntjes jurk zit. "Wat haar billen betreft: je weet vooraf dat daar veel over te doen is. Nu geven we mensen iets om over te praten. Je ziet de voor- en achterkant toch niet tegelijkertijd, het is leuk als er ook nog iets gebeurt aan de achterkant."

Lees ook:
Trijntje showt Songfestival-outfit: strakke jurk met diep decolleté
Ontwerper: "Ach, mijn moeder vindt de jurk ook te bloot"
Scheur in jurk Trijntje staat symbool voor gebroken hart
Visioen Frans Bauer: Trijntje wint Songfestival dankzij jurk

 

Bekijk hieronder de backstage-beelden:

Reageren