Ilse DeLange ziet Eurovisie Songfestival wel zitten

Het lijkt er steeds meer op dat Ilse DeLange voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat. Bij RTL Late Night ontkende de zangeres het gerucht in ieder geval niet.

Deze week zei Albert Verlinde dat hij zeker weet dat Ilse volgend jaar de Nederlandse eer gaat verdedigen in Denemarken, in RTL Late Night vroeg Humberto Tan de zangeres naar de kwestie. Hij wilde weten wat voor liedje Ilse wil zingen op het festival. Daarop kreeg ze het een tikje warm. Hou op met zijn allen. Ik ben hier zo slecht in. Ga door! Ik weet het niet, hoor. Even een slok water“. Het jurylid van The Voice leek ongewild te bevestigen dat zij inderdaad gaat.

Holadijee

Cornald Maas, een van de commentaren van het komende festival, weet al wie de Nederlande inzending wordt. Hij zaaide vervolgens op Twitter verwarring met de volgende tweet.

Het zou kunnen dat Cornald met zijn tweet bedoelt dat Ilse met een andere artiest naar het Songfestval gaat. En dan is Waylon de meest logische keuze. Het duo trad al eerder samen op. Op 25 november is het gegis voorbij, dan maakt de TROS officieel bekend wie er voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival gaat.

Meer over:

Reageren