Ervaringsdeskundige

Ilse helpt Duncan op weg naar ESF

22 april 2019 10:37 | muziek | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Duncan Laurence lijkt hoge ogen te gaan gooien op het Eurovisie Songfestival. Als we de bookmakers moeten geloven maakt hij zelfs een goede kans om het liedjesfestijn te winnen. In aanloop naar het evenement krijgt hij hulp van niemand minder dan Ilse DeLange.

Voor Ilse is het leuk om Duncan een beetje te ondersteunen, zo zegt ze tegenover RTL Boulevard. "Ik ben wel een beetje een klankbord voor hem. Het helpt dat ik ervaring heb. Ik vind het ook fijn dat ik dat met hem kan delen en probeer Duncan zich zo optimaal als mogelijk te laten voelen", aldus de zangeres, die zelf meedeed aan het festival.

Grote favoriet

Het feit dat Duncan momenteel als favoriet wordt gebombardeerd is Ilse niet ontgaan. "Nummer 1 in de polls is mooi maar ook wel eng. Ik ben niet objectief maar ik denk dat we een heel goede kans maken. Meer kan ik niet zeggen."

Duncan maakt zijn opwachting op het Songfestival in Tel Aviv op 16 mei in de tweede halve finale. Ilse deed zelf aan het festival mee samen met Waylon namens de Common Linnets.

Meer over