Jan Keizer in achtste seizoen De Beste Zangers Van Nederland

Er komt weer een nieuw seizoen De Beste Zangers Van Nederland aan en de eerste deelnemer is nu bekend: oud-BZN-zanger Jan Keizer.

Jan Keizer doet mee aan de achtste serie De Beste Zangers Van Nederland, onthult hij aan Shownieuws. Eind mei vliegt hij naar Ibiza voor de opnamen van de muziekshow, samen met een aantal andere zangers. Die andere deelnemers maakt AVROTROS nog niet bekend.

De Beste Zangers Van Nederland

In De Beste Zangers Van Nederland zingen artiesten elkaars nummers: elke aflevering staat één van de deelnemers centraal die voor de anderen een lied heeft uitgekozen en beoordeelt of zij een goede 'vervanger' zijn. Het programma is al sinds 2009 jaarlijks op tv en vorig jaar waren er zelfs twee reeksen op de buis. De eerste serie werd gepresenteerd door Edsilia Rombley, de tweede en derde door Victor Reinier. Sinds seizoen 4 is Jan Smit de gastheer op Ibiza.

Nick en Simon

De Beste Zangers Van Nederland weet keer op keer grote namen te strikken: door de jaren heen deden bijvoorbeeld Gordon, Danny de Munk, Nick en Simon, Frans Bauer, René Froger, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Glennis Grace, Do, Gerard Joling, Angela Groothuizen, Niels Geusebroek en André Hazes jr. mee. Jan Keizer sluit dus aan in een mooi rijtje.

Hits

Wie weet bestormt Jan Keizer binnenkort weer eens de hitlijsten, want af en toe levert De Beste Zangers Van Nederland een regelrechte hit op. Glennis Grace zong in seizoen 3 het nummer Afscheid van Xander de Buisonjé en scoorde daarmee haar grootste hit ooit. Ook Do had hitlijstsucces door haar deelname aan de show: haar versie van het André Hazes-nummer Zij Gelooft In Mij belandde op 1 in de Single Top 100.

Lees ook:
André Hazes jr. eert zijn vader in De Beste Zangers Van Nederland.

Reageren