Tijd voor muziek

Jan Smit bevestigt nieuw seizoen Beste Zangers

5 april 2022 13:15 | muziek | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De tissues kunnen binnenkort weer uit de kast, want kijkcijferhit Beste Zangers keert nog dit jaar terug op de buis.

Dit nieuws bevestigde presentator Jan Smit dinsdagochtend in Ekdom in de Morgen op Radio 10.

Kijk nu: Davina Michelle gooit hoge ogen in Belgische versie van Beste Zangers Klik hier

Beste Zangers

De presentator maakt hier duidelijk geen geheim van. "Ja, er komt een nieuw seizoen. Sterker nog: we gaan op heel korte termijn met deze club op pad", licht hij alvast een tipje van de sluier. "En dat is dit jaar weer in het buitenland."

Landgraaf

Vorig jaar was dat nog een ander verhaal. Vanwege het aanhoudende coronavirus moesten Jan Smit en een rijtje BN'ers, waaronder ook Karsu en Roel van Velzen, het doen met een tripje naar het Limburgse Landgraaf. Of het dit jaar weer als vanouds op Ibiza is, wil Jan Smit niet zeggen. Maar de koffers kunnen dus in ieder geval worden gepakt.

Jan Smit

Jan Smit hoopt dat dit de chemie alleen maar versterkt. "Als je met z'n allen weg bent en weg uit de sleur, krijg je gewoon andere gesprekken en een andere band. Als je daar in Landgraaf bent, krijg je wel die sfeer maar net niet helemaal. We gaan dus weer naar het oude normaal." 

Wanneer het nieuwe seizoen van Beste Zangers te zien is en wie er deelnemen, blijft nog even de geheim. De verwachting is dat de nieuwe afleveringen rond september te zien zijn. 

Meer over