Johnny de Mol komt met SynDROOM in Concert

21 september 2015 15:03 | muziek | Door Televizier

Johnny de Mol vervult de droom van duizend brievenschrijvers met zijn SynDROOM in Concert. 30 september zijn ze allemaal welkom in Studio 21 in Hilversum.

Een aantal Nederlandse artiesten treedt op tijdens het concert. De duizend gelukkigen hebben dan ook de kans om hun idool te ontmoeten. Het concert is strikt persoonlijk en niet voor derden.

Dromen worden werkelijkheid

SynDROOM in Concert is een aanvulling op het programma SynDROOM. In dit hartverwarmende programma vervult Johnny dromen van mensen met een verstandelijke beperking, zoals mensen met het Downsyndroom. Met het concert wil Johnny nog een stapje verder gaan: “Helaas kunnen we met het programma SynDROOM lang niet alle wensen in vervulling laten gaan. Door dit concert, waaraan alle partijen belangeloos meewerken, krijgen veel mensen toch de gelegenheid om hun idolen van dichtbij mee te maken. Veel dromen worden dan werkelijkheid!”

SynDROOM is nog te zien tot en met 21 oktober bij RTL4. Op 30 september vindt het SynDROOM in Concert plaats en op 15 oktober wordt dit concert uitgezonden.

Lees ook:
Johnny is nog steeds vrijgezel

 

Meer over