Justin Bieber en Martin Garrix grote winnaars MTV EMA Rotterdam

7 november 2016 11:02 | muziek | Door Televizier

Justin Bieber was niet aanwezig bij de uitreiking van de MTV EMA's in Rotterdam, maar de nieuwbakken inwoner van Amsterdam won wel de meeste prijzen. Justin krijgt drie awards opgestuurd. Zijn maatje Martin Garrix won er twee.

Justin Bieber heeft in totaal al 21 MTV awards in de kast staan en dat is meer dan wie ook van zijn collega's. Dit jaar won Bieber o.a. een prijs voor het beste liedje, Sorry.

Martin Garrix

Martin Garrix hield de Nederlandse eer hoog. Hij won tweemaal: de prijs voor Beste World Stage-optreden en die voor Beste elektronische act. „Deze award betekent heel veel voor me. Dank allemaal voor het stemmen”, zei Martin Garrix, toen hij de prijs voor Beste elektronische act in ontvangst nam.

Beyoncé en Adele

Het was maar goed dat Beyoncé en Adele niet waren afgereisd naar Rotterdam, want beide dames zouden met lege handen naar huis zijn gegaan. En dat terwijl de populairste zangeressen ter wereld respectievelijk voor zes en voor vier awards waren genomineerd.

Op de MTV EMA te Rotterdam traden onder meer Bebe Rexha, Zara Larsson, Lukas Graham, Kings of Leon, Martin Garrix, Afrojack, Bruno Mars en Greenday op. En daar wilde iedereen bij zijn. 

Meer over