"K3 stopt omdat de ex van Josje dat wilde"

Het einde van het huidige K3 is de schuld van Kevin Janssens, de ex-vriend van zangeres Josje Huisman. Hij zou maandenlang op haar in hebben gepraat.

Acteur Kevin Janssens, die tot januari de vriend was van Josje Huisman, legde een bom onder K3. Een bron 'dicht bij het trio' zegt in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws dat Kevin de reden was voor het stoppen van de meidengroep.

Josje Huisman

"Toen Kevin nog Josjes lief was, heeft hij maanden op haar ingepraat," beweert de bron. "Dat ze beter verdiende dan een rol in een kindergroep. Een inter­nationale ­carrière als zangeres en ­presentatrice: dát moest ze najagen. En dus stoppen met K3."

Kevin Janssens

"Op de expliciete vraag van Josje is er zes à zeven maanden ge­leden een streep getrokken onder K3," meldt de bron. Dat was dus toen Josje nog samen was met Kevin Janssens. "Eigenlijk is het welgeteld één man die over het lot van de populaire meidengroep heeft beslist."

Studio 100

Het officiële verhaal van Studio 100 is dat Josje, Karen en Kristel gezamenlijk hebben besloten om met K3 te stoppen. Het Laatste Nieuws spreekt dat nu tegen. Al eerder waren er geruchten dat Josje de reden was voor het einde van het huidige K3.

Lees ook:
Er zijn al 2400 aanmeldingen voor het nieuwe K3.

Reageren