K3 Zoekt K3: al 2400 aanmeldingen

Het loopt storm bij Studio 100: al 2400 meisjes hebben zich opgegeven voor K3 Zoekt K3. "We schrikken zelf van de snelle respons."

KarenKristel en Josje gaan in K3 Zoekt K3, dit najaar op SBS 6 en VTM, op zoek naar een nieuwe bezetting voor de meidengroep. Het wordt een hele klus om de beste opvolgers uit te kiezen, want de teller staat nu al op 2400 kandidaten!

Enorme belangstelling

Meteen na de persconferentie waarop Karen, Kristel en Josje hun vertrek aankondigden, was er enorme belangstelling voor de oproep op de website van Studio 100. "We schrikken zelf van de snelle respons", vertelt Anja Van Mensel van Studio 100 aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. "Een paar uur na de persconferentie hadden 800 meisjes zich al ingeschreven. Sindsdien is de teller niet gestopt met tikken."

Meer Belgische meisjes

Donderdagavond was het aantal opgelopen tot 2400. Al die aanmeldingen worden vanaf volgende week goed bestudeerd, zegt Van Mensel. "We merken dat er voorlopig iets meer Belgische meisjes zijn dan Nederlandse." Meisjes die zich opgeven, moeten onder andere aangeven wie van de K3-leden ze 'willen zijn': KarenKristel of Josje. Volgens Studio 100-baas Gert Verhulst hoeven de nieuwe meisjes niet per se al dezelfde haarkleur te hebben als hun voorgangers, maar moeten ze dan wel hun haren verven.

Lees ook:
Kathleen zit in ieder geval niet bij die 2400 aanmeldingen.

Reageren