"K3 zoekt moslima voor nieuwe samenstelling"

Studio 100 zoekt voor het nieuwe K3 speciaal naar een moslimmeisje, meldt De Telegraaf vandaag. Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog!

Met de zoektocht K3 Zoekt K3 hoopt Studio 100 ook een moslima te vinden, melden ingewijden aan De Telegraaf. Zo is K3 een betere afspiegeling van de samenleving en zouden moslimkinderen zich beter in de meidengroep herkennen.

K3 zoekt moslima

"Kleine kinderen uit moslimgezinnen bereiken we tegenwoordig nog maar moeilijk. Dat houdt ons bezig," zei Hans Bourlon van Studio 100 in het Vlaamse nieuwsprogramma Terzake, "want dertig procent van de kleine kinderen in Vlaanderen leeft in een moslimgezin." 

Haarkleur

Verder is er nog niet veel bekend over de eisen aan de nieuwe K3-meiden. Studio 100-baas Gert Verhulst liet wel weten dat de verse lichting weer moet bestaan uit een roodharige, een zwartharige en een blonde zangeres, dus precies met de haarkleuren van Karen, Kristel en Josje.

K3 Zoekt K3

K3 Zoekt K3 wordt dit najaar een grote show op het Vlaamse VTM en het Nederlandse SBS 6. In één dag waren er al 2400 aanmeldingen voor het programma en inmiddels is de teller opgelopen tot over de 3000. Studio 100 is al bezig met de voorselectie. Of daar echt meer moslimmeisjes doorheen komen, is nog niet bekend.

Lees ook:
Kathleen wil niet terug in K3.

Reageren